Välkommen!

Vill du veta mer om våra produkter? Varmt välkommen in i shopen!  Första gången du besöker min shop, klicka på 'Logga in', välj 'Skapa Konto', fyll i din mail och välj ditt eget lösenord. Klart!

Jag heter Viktoria Johansson och kom i kontakt med Foreverliving Produkter för flera år sedan via en kollega. Jag köpte hudvårdserien Sonya som jag förälskade mig i.

Nu är jag återförsäljare hos Forever Living Products. I sortimentet finns allt du behöver inom skönhet, hälsa och fitness. Jag hjälper dig gärna att hitta rätt produkter för just dina behov och du är varmt välkommen att kontakta mig för en produktvisning eller mer information om möjligheten att starta en egen verksamhet och arbeta tillsammans med mig.

 

 

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.